Deputatul Victor Ponta îşi face planuri de raliu având încredere în Zâna Bună

401
victor pontaEchipajul 99 a reuşit să câştige trofeul Grupei, dar şi pe cel al automobilelor cu două roţi motrice după victoria din ultima etapă a sezonului, Raliul Argeşului Euromall, care s-a desfăşurat în urmă cu două săptămâni. Este al doilea an consecutiv în care echipajul câştigă un titlu naţional, după ce în 2008 Edwin Keleti şi Victor Ponta, politician şi pilot de curse, s-au impus în Cupa Dacia Ursus.

Această ultimă etapă a fost hotărâtoare în privinţa desemnării campionilor la Grupa A, în condiţiile în care, înaintea startului, între primele două echipaje clasate era un ecart de un singur punct.

După prima zi, când s-au alergat şase probe speciale şi o superspecială, avansul echipajului Edwin Keleti – Victor Ponta faţă de principalii adversari era consistent, dar ziua s-a încheiat cu emoţii. După că au lovit cu roata stânga faţă un bolovan, mai multe elemente de suspensie şi direcţie au fost afectate. Echipa de mecanici şi-a făcut din nou treaba în mod exemplar, iar a doua zi Edwin şi Victor au ştiut să-şi conserve avansul şi să protejeze maşina pentru a ajunge cu bine la final în postura de învingători ai raliului şi câştigători ai trofeului suprem la Grupa A.
„Sunt foarte bucuros pentru că zâna bună ne-a mai adus un titlu şi pentru că Edi este din nou campion. El merită poate mai mult decât mine acest titlu, deoarece eu sunt mai nou în acest sport. În rest, a fost o cursă foarte, foarte grea! Alex Filip şi Bogdan Iancu s-au bătut extraordinar! De multe ori ne-au surprins cum s-au bătut până în ultima specială şi îi felicit pentru lupta pe care au dus-o în acest sezon. Important e că am câştigat şi, ca toată lumea, începem să ne gândim la sezonul 2010 şi cum reuşim să încropim un buget. Am câştigat patru curse din opt în acest an şi în ceea ce mă priveşte cred că încet-încet mă ridic la pretenţiile pe care trebuie să le aibă un pilot de la un copilot. Le mulţumesc şi eu celor care ne-au susţinut în 2009. Cât priveşte planurile de viitor, acum pot spune doar că rămânem la Grupa A încă un sezon”, a declarat deputatul Victor Ponta pentru o publicaţie centrală.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here