Deputatul Severus Militaru a fost cadorisit cu cămăşi şi pijamale

346
severus militaruDeputatul PD-L Severus Militaru îşi sărbătoreşte astăzi aniversarea a 39 de ani. Acesta va petrece la un restaurant din municipiul Târgu-Jiu alături de alţi 7 prieteni şi de cunoştinţele acestora. „Toţi cei 7 îmi sunt prieteni şi au avut ca şi mine o activitate de sindicat. De ani buni încoace, fiindcă suntem toţi născuţi în luna noiembrie, în intervalul 9-18, în zodia Scorpionului, facem o petrecere comună, fiecare aducându-şi familia şi apropiaţii, astfel că, şi în acest an dorim să păstrăm tradiţia”, ne-a relatat deputatul.

Din fericire, Militaru a mai avut parte de o mică petrecere duminică, în familie, cu soţia, copiii şi rudele apropiate. „Am primit cadouri simbolice din partea tuturor invitaţilor, câte o cămaşă, o pijama, dar important este că m-am simţit bine”, a mai menţionat democrat liberalul.
Acesta abia aşteaptă să se termine campania electorală şi toată vânzoleala pentru a se putea dedica mai mult timp copiilor, şi a le oferi o vacanţă de vis de Sărbătorile de Iarnă. „Copiii sunt nemulţumiţi că fac tot timpul naveta şi nu mă pot dedica lor total, însă, le-am promis că după alegeri vom petrece mai mult timp împreună”. Severus Militaru se va întoarce la Bucureşti după primul tur al alegerilor prezidenţiale deoarece în ultimele săptămâni a petrecut mai mult timp în Gorj.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here