Deputatul PSD de Gorj Victor Ponta va pleca în Spania, după ce şi-a sărbătorit ziua la Bucureşti

381

Victor Ponta si fiul sauDeputat PSD de Gorj, ministru pentru Relaţia cu Parlamentul, avocat! Acesta este Victor Ponta, cel care şi-a aniversat împlinirea a 37 de ani de viaţă în urmă cu două zile, pe 20 septembrie. El a sărbătorit momentul important alături de cei dragi, la Bucureşti.

Familia Ponta şi apropiaţii au luat masa la un restaurant de bun-gust din Capitală, iar seara, pesedistul a acceptat invitaţia postului de televiziune Realitatea la o dezbatere sportivă. „Tema era Mari Sportivi Români şi, sfătuindu-mă cu Andrei, fiul meu, am decis să accept invitaţia. Entuziasmat, el m-a urmărit de acasă, din faţa televizorului”, ne-a declarat deputatul.

Victor Ponta ne-a spus că nu a primit multe cadouri, dar cele primite au fost extrem de frumoase şi apreciate de acesta. „De la Andrei am primit un cap de elefant, iar de la Daciana, soţia mea, o minge de baschet specială. Ambele cadouri le-am aşezat la rang important în biroul meu”, a completat ministrul.
Pleacă cu Daciana la raliul mondial
daciana si irinaAcesta va pleca săptămâna viitoare în Spania, alături de Daciana, care va avea „misiunea” de a-şi susţine soţul. Ultimele trei zile din săptămâna viitoare, el le va petrece pe meleaguri latine deoarece va fi participant al Campionatului Mondial de Raliuri. „Deja am început să primesc mail-uri de la românii din Spania care mă încurajează şi mi-au promis că vor fi prezenţi acolo”, a completat Victor Ponta. Fetiţa cuplului Victor- Daciana Ponta, Irina, va rămâne acasă, cu bunica maternă, care o va îngriji astfel încât să nu simtă lipsa părinţilor vreme de 3 zile cât aceştia vor lipsi.
Andrei, fiul de 6 ani al ministrului, a moştenit pasiunea tatălui pentru curse, el fiind deja participant al Campionatului Naţional de Karting, la clasa Pufo, desfăşurat la sfârşitul lunii august.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here