De la nuntă, la spital

361

Un bărbat de 26 de ani, din comuna Florești, județul Mehedinți, a cerut ajutorul polițiștilor, marți, după ce, duminică, în timp ce participa la o nuntă, la un restaurant din Motru, a fost bătut de un tânăr de 24 de ani. Scandalul ar fi început la petrecere și a continuat în afara localului. Agresorul a fost reținut, în urma audierilor.

„La data de 28 august, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au fost sesizaţi de un tânăr de 26 de ani, din comuna Floreşti, judeţul Mehedinţi, cu privire la faptul că, în dimineaţa zilei de 26 august, în timp ce se afla pe raza municipiului Motru, pe fondul unui conflict spontan, ar fi fost agresat fizic de un alt tânăr de 24 de ani, din localitate, fiindu-i provocate leziuni traumatice ce necesită pentru vindecare 25-30 de zile de îngrijiri medicale, conform certificatului medico-legal, emis de SML Gorj. Faţă de cel în cauză s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale, fiind reţinut pentru 24 ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, fiind bănuit de săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

După audieri, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru au decis, miercuri, ca bărbatul reținut să fie pus sub control judiciar, în timpul cercetărilor.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here