Dansatorii “Doinei Gorjului” îşi arată talentul la “Dansez pentru tine”

932
dansatoriO parte din suita instrumentală şi coregrafică a Ansamblului Folcloric Profesionist „Doina Gorjului” vor putea participa într-o anumită măsură la noua ediţie de mâine a concursului „Dansez pentru tine”. Competiţia desfăşurată în fiecare vineri seară pe canalul naţional Pro TV, va avea ca invitaţi 6 instrumentişti şi 10 perechi de dansatori de la ansamblul gorjean.

Aceştia vor fi pe scenă şi îşi vor face „actul” în vederea susţinerea probelor de dans folcloric din cadrul competiţiei. Membrii „Doinei Gorjului” nu vor fi prezenţi pentru prima dată la „Dansez pentru tine”, ei dând curs invitaţiei trustului Media Pro Pictures, în fiecare sezon al competiţiei de dans.

Stilul la care s-au luat de-a lungul istoriei “Dansez pentru tine” cele mai mari note din concurs si la care s-au făcut cele mai multe complimente legate de implicarea şi frumuseţea concurenţilor a fost folclorul românesc. De câte ori se “joacă” folclor românesc, perechile parcă radiază de fericire şi de implicare şi bat din picioare cu zâmbetul pe buze ca la niciun alt stil de dans. În acest sezon, proba de folclor românesc va fi diferită faţă de alte sezoane, pentru că va prezenta dansuri de la evenimente importante din viaţa românilor cum ar fi nunta sau botezul. Perechile antrenate de specialistul în folclor, Nea Marin Barbu, vor face adevărate spectacole folclorice alături de trupe de profesionişti în dansul popular.
Ansamblul Folcloric Profesionist „Doina Gorjului” are în componenţă 16 perechi de dansatori.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here