Dan Bittman, consilierul ministrului Finanţelor

433
dan-bittmanSolistul formaţiei Holograf, Dan Bittman, va fi consilierul pe probleme cu populaţia al ministrului Finanţelor, a declarat Sebastian Vlădescu, citat de o publicaţie centrală financiară.

Bittman nu este primul reprezentant al show-biz-ul autohton care devine consilier al lui Vlădescu, după ce, în urmă cu o săptămână, realizatorul TV Andrei Gheorghe a acceptat oferta de a coordona departamentului de comunicare al Ministerului de Finanţe.

Vlădescu: „Vreau feedback. Bittman fiind o persoană populară şi care nu este legată de minister, vom putea avea o opinie obiectivă privind imaginea ministerului”.
Dan Bittman: „Nu pot să vă spun foarte multe, domnul ministru m-a sunat zilele trecute, mă cunosc cu el de mai mulţi ani, probabil că vrea să stea de vorbă cu oameni normali, simpli, cu cei care au contact cu ce se întâmplă pe stradă. M-a sunat şi mi-a zis că vrea să ne întâlnim periodic şi să ne povestim unul altuia nişte chestiuni. Una dintre problemele de după 1989 este lipsa contactului liderilor cu realitatea, nu se fac lucruri în interesul oamenilor simpli, probabil asta îşi doreşte ministrul. Mi s-a explicat de ce avem un sistem aşa de greoi de administraţie, de ce trebuie să se închidă sute de şcoli. Cineva va trebui să le explica oamenilor acest lucru”.
Întrebat cum vor decurge consultările, Dan Bittman a spus: „Nici mie nu mi-e foarte clar. Şi eu cer nişte lămuriri acum. Îmi trebuie şi mie fişa postului. Pentru că de la numirea verbală până să intru în pâine mai durează. Am acceptat numirea verbală. Mi se pare o provocare”.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here