Cununie în vârf de munte! – Mădălina şi Matei au spus „Da” la mare altitudine

495

P3174083Un actor şi o pictoriţă, Matei şi Mădălina Şorop, care aşteaptă şi un bebeluş, şi-au unit destinele la cota 1.900, în staţiunea montană Rânca. Ineditul eveniment a avut loc sâmbătă, 17 martie, pe pârtia de schi de la Vârful Păpuşa. Tinerii însurăţei au fost însoţiţi de familiile lor, de naşi, dar şi de prieteni.

O nuntă ieşită din comun, nonconformistă şi extrem de interesantă a avut loc sâmbătă, 17 martie P31741092012, la Rânca. Mirii au ajuns la „locul faptei” nu cu P3174113maşina, limuzina sau trăsura, ci cu cel mai nou mijloc de transport din staţiunea menţionată: telescaunul. În acelaşi mod au ajuns la poalele Vârfului Păpuşa şi invitaţii, care au venit cu baloane cu heliu, dar şi cu nelipsitele şi tradiţionalele flori. Mireasa a ţinut în mână un buchet proaspăt de P3174137ghiocei.

Nuntă nonconformistă

P3174213Mădălina şi Matei Şorop sunt doi artişti, ea artist plastic, el actor. Naşii lor sunt Mihaela şi Pompiliu Ciochia, o economistă şi actor şi regizor. După succesul spectacolului neconvenţional „Fata din lift”, care a avut loc între uşile Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu”, putând fi vizionat atât din interiorul teatrului cât şi din exterior, finul şi naşul au găsit o locaţie inedită pentru un „spectacol” mult mai important: căsătoria civilă. Împreună cu familia, prietenii şi turiştii din staţiunea Rânca, „experimentul” a avut loc la cota 1.900 metri, pe vârful Păpuşa. Ceremonia a fost oficiată de către Primarul Comunei Baia de Fier, Constantin Mihuţescu. În pofida faptului că locaţia a fost una neobişnuită, nunta lui Matei şi a Mădălinei s-a încadrat oarecum în tiparele unei cununii civile tradiţionale, întrucât nu au lipsit prăjiturile, şampania şi florile. Petrecerea propriu-zisă a avut loc la un restaurant din staţiunea Rânca.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here