Cum petrec politicienii Sărbătorile de Iarnă

355

victor pontaPonta nu vrea să plece din ţară
Deputatul PSD de Gorj Victor Ponta va petrece Sărbătorile de Iarnă în familie, la Bucureşti. „Nu vreau călătorii că sunt sătul de ele în tot restul anului.

De data aceasta, vreau să stau cu soţia şi cu cei doi copii”. Pesedistul vrea să se dedice total măcar câteva zile familiei, deoarece ultima perioadă a fost extrem de încărcată din cauza problemelor de pe scena politică. Din păcate, el este sigur că viaţa politică îl va urmări şi în puţinele zile libere, dar nu vrea să se lase afectat, căutând bucuria în sânul familiei. Totodată, harnic din fire, el şi-a găsit timp să dea o raită şi prin magazine în căutarea de cadouri pentru cei dragi, nedorind să lase acest lucru pe ultima sută de metri. „M-am gândit din timp ce să cumpăr fiecăruia şi imediat mi-am şi pus în aplicare planurile, pentru a evita aglomeraţia”, a completat Victor Ponta.

toni greblaSenatorul Greblă merge de Revelion la Istanbul
Toni Greblă, senatorul PSD de Gorj revine astăzi la Târgu-Jiu, lăsând deoparte scena politică a Târgu-Jiului. Acesta va petrece Sfânta Sărbătoare a Crăciunului la Târgu-Jiu, în atmosfera caldă a familiei. Din păcate, domeniul aspru al politicii îi ocupă mult timp, iar imaginaţia sa nu este la cote înalte, aşa că a lăsat aprovizionarea cu cadouri pentru Crăciun în seama soţiei.
Tot soţia senatorului Greblă a fost cea care a ales şi destinaţia de vacanţă. Familia Greblă va pleca pentru câteva zile la Istanbul, acolo unde aceştia vor sărbători noaptea dintre ani. „Întotdeauna soţia alege destinaţiile de vacanţă şi, de fiecare dată, are gusturi excelente. Vom merge în Turcia şi cu copiii noştri, dar şi cu prietenele acestora”, ne-a declarat pesedistul. Pentru el, acesta nu va fi prima călătorie în Turcia, Toni Greblă fiind foarte pasionat de această ţară, dar şi de culturile altor popoare.
Tot în Turcia, el îşi va petrece şi ziua de naştere, pe care o va sărbători pe data de 30 decembrie, senatorul împlinind vârsta de 56 de ani.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here