Costum Hamlet, cadoul naşilor pentru juniorul Surupăceanu

495

costuma botez 2Deoarece botezul fiului soţilor Surupăceanu bate la uşă, cei doi părinţi dar şi naşii fac pregătiri asidue avându-l în prim plan pe cel mic. Din lipsa timpului, naşa, Claudia Petcu, şi soţia lui Mugurel Surupăceanu, Bianca, discută pe faceboock cum se va prezenta micuţul Călin la biserică.

costumas-botez-baieti-hamlet~l_1315958Naşa i-a trimis astfel tinerei mămici, pe acelaşi site de costum botez3socializare, o adresă unde aceasta a putut să-şi dea cu părerea despre vestimentaţia pe care Claudia Petcu o va cumpăra pentru a-l îmbrăca pe botezatul Călin Surupăceanu, după ce preotul îl va scoate din cristelniţă.

conversatie facebook surupaceanuNaşa cere detalii privind greutatea şi lungimea finului pentru a lua măsura potrivită la costumul, IMG_9163aprobat deja de Bianca Surupăceanu. Astfel, dacă înainte de botez Călin Surupăceanu va fi îmbrăcat de moaşă, la ieşire naşa îl va transforma pe micuţul creştin, în Hamlet. Mai precis, costumaşul ales pentru micuţul Călin poartă denumirea de “Hamlet” este din catifea grena, are botoşei din acelaşi material, pantaloni şi vestă dar şi o cămaşă cu jabou. Costumul face parte din colecţia Petite Coco şi costă peste 600 de lei, fiind confecţionat din mătase şi bumbac 100%. “O să fie un prinţişor”, transmite încântată naşa, finuţei sale după ce aceasta s-a arătat deja foarte mulţumită de outfit-ul ales de Claudia Petcu pentru fiul ei.

Soţii Surupăceanu îşi vor boteza fiul la o biserică din Târgu-Jiu, iar petrecerea se va organiza la restaurantul de pe insuliţă.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here