Corina Caragea se expune în FHM

528
Pentru prima dată publicul uită de zâmbetul trademark al Corinei Caragea şi îşi coboară privirea spre corpul acesteia. Asta pentru că prezentatoarea de ştiri de la Pro TV a decis că este timpul să arate că este şi sexy, nu doar un chip frumos pe sticlă. Corina a pozat în lenjerie intimă pentru ediţia de decembrie a FHM România.

Într-un interviu în care abundă clasicele laude la adresa Pro TV-ului şi a profesionalismului de care este înconjurată 24 din 24, Corina a întredeschis uşa conversaţiilor despre aşteptările ei în materie de bărbaţi.

Astfel, aflăm că un mascul îi poate cuceri inima dacă se abţine să se dea peste cap pentru a o impresiona şi dacă reuşeşte să îşi dozeze orgoliul. Cât despre decizia de a-şi expune mai mulţi centimetri pătraţi de piele decât în mod normal, Corina a specificat: “Nu am mizat niciodată pe această latură. Am încercat să ma remarc mai degrabă prin credibilitate decât prin nuditate. De aceea nu am căutat să mă fac remarcată întâi în reviste pentru bărbaţi. Şedinţa aceasta foto a venit ca o completare, am făcut-o la momentul potrivit, sper eu, în care am şi fost pregătită şi, ca de obicei, merg pe sugerare şi nu pe explicit”.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here