Copiii premianţi ai Gorjului – Roxana Ştioclei, de la gimnastică la dansuri moderne

513

roxana stiocleiRoxana Ştioclei are 17 ani, este elevă în clasa a XI-a, la Liceul Teologic, din Târgu-Jiu, iar viitorul său va fi coregrafia. De asemenea, alături de această profesie, adolescenta vrea să urmeze ori o facultate de Finanţe-Bănci, fiind foarte pasionată de matematică, sau cursurile Academiei de Poliţie.

Aceasta s-a înscris la clasa de dansuri moderne de la Palatul Copiilor alături de alte colege, şi de un an încoace urmează cursuri la Şcoala Populară de Artă Târgu-Jiu în vederea obţinerii atestatului de instructor-coregraf, pe care îl va avea anul viitor.

Printre materiile sale preferate se numără matematica şi engleza. Pe cea din urmă, vrea să o aprofundeze, pentru a şti această limbă la perfecţie. Cu clasa de la Palatul Copiilor, Roxana a participat la diverse concursuri în Slatina, Craiova, dar şi la Târgu-Jiu. În copilărie, aceasta a făcut vreme de trei ani şi gimnastică, dar şi informatică, ambele cursuri la aceeaşi instituţie.
Pasionată de înot
În fiecare vacanţă de vară, Roxana Ştioclei îşi ia părinţii la mare deoarece este locul său preferat de vacanţă, acelaşi unde în urmă cu doi ani a luat câteva luni de cursuri de înot. „Părinţii îmi sunt cei mai buni prieteni şi m-au sprijinit întotdeauna. Singurele dezacorduri între noi reies din cauza faptului că petrec prea mult timp în faţa calculatorului”, ne-a declarat adolescenta. Când nu stă la PC, iar temele pentru şcoală sunt terminate, ea se uită la telenovele, sau ascultă muzică house şi tehno, genurile sale favorite.
Roxana se declară a fi o fire timidă, înţelegătoare, care nu are mulţi prieteni, însă îi ţine lângă ea pe cei adevăraţi. „Vreau ca prietenii mei să-mi fie alături, să mă înţeleagă şi să nu mă mintă”, a adăugat fata.
Stilul său vestimentar este unul sport, accesoriile după care este înnebunită fiind genţile. De asemenea, adolescenta deţine o colecţie de aproape 200 de felicitări, strânse de-a lungul anilor, dar şi de şerveţele.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here