Copiii premianţi ai Gorjului – Pentru Izabela Gudin, dansul merge mână în mână cu matematica

493

izabela gudinAre 12 ani, este târgujiancă, şi nu ştie cum să-şi mai împartă timpul între atâtea activităţi. Tot ceea ce Izabela Gudin ştie este faptul că ar face exerciţii şi probleme la matematică la orice oră din zi sau din noapte!

Izabela Gudin este în clasa a VI-a şi este îndrăgostită de matematică. Asta datorită faptului şi că profesorul său este răbdător şi explică foarte bine lecţiile predate în clasă. „Părinţii chiar mă mai ceartă câteodată recomandându-mi să mă mai relaxez şi să nu mai învăţ matematică, măcar în timpul meu liber. Dar n-au ce face deoarece asta e pasiunea mea”, ne-a declarat tânăra.
Târgujianca învaţă extrem de bine, reuşind să reţină lecţiile din clasă, iar acasă doar le repetă. Însă, când renunţă puţin la culegerile de mate, aceasta joacă Europolis cu fratele său, în vârstă de 14 ani, vizionează filmuleţe amuzante pe Youtube sau se uită la desenele preferate, H2O, de pe canalul Jetix.
Se vrea o viitoare doctoriţă
De trei ani, Izabela Gudin frecventează cursurile de dans modern şi gimnastică aerobică ale Palatului Copiilor Târgu Jiu, la clasa profesoarei Elena Guţu. „Profesoara mea este răbdătoare, distractivă şi severă în acelaşi timp. Aş vrea să dansez şi pe viitor şi chiar să iau şi lecţii de canto”. Ca meserie, aceasta şi-ar dori să devină un medic pediatru excelent, deoarece îi plac copiii, şi încă din primii ani de viaţă se juca de-a doctoriţa.
Sfatul pe care părinţii i-l repetă cel mai des este acela de a fi „indiferentă la vorbele altora despre ea, să nu-i asculte şi dacă îşi doreşte ceva cu adevărat să pună în practică acel lucru”.
Serile şi-le petrece alături de cele două cutii pline cu şerveţele, Izabela fiind o adevărată colecţionară. „Am şerveţele cu Barbie, Winnie, Donald Duck şi alte personaje haioase. Cred că, în total, deţin vreo două mii de şerveţele”, a completat aceasta.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here