Copiii premianţi ai Gorjului – Miruna Militaru este talentată la gimnastică şi adoră telenovelele

510

miruna militaruMiruna Militaru este în clasa a VIII-a şi nu-i place prea mult şcoala, dar acest lucru este compensat de pasiunea sa pentru gimnastică, pe care o are de la vârsta de 4 ani. Acum, la 13 ani, ştie doar că vrea să…

facă lucrurile bine în viaţă, şi să încerce să nu fie dezamăgită de nimic. „Vreau să continuu cu gimnastica până în clasa a XII-a, de aceea vreau să rămân la liceu aici, chiar dacă mama mea ar vrea să urmez Liceul Militar”, ne-a declarat adolescenta. Spre deosebire de planurile mamei ei, fata ar vrea să studieze la un profil liceal de mate- info, doar pentru faptul că urăşte româna şi este pasionată de calculatoare.

„Tot timpul meu liber îl dedic gimnasticii, calculatorului şi prietenelor. Îmi place să stau la discuţii cu prietenele pe mess, să ies cu ele în oraş, să ne plimbăm cu rolele”, a completat Miruna. În perioada anului şcolar, acestea mai dau o „raită” şi pe la o piesă de teatru.
Seara şi-o dedică telenovelelor. Indiferent că sunt străine sau româneşti nu ratează niciuna. Însă, în sufletul ei i-a rămas telenovela „Rebelde”. „Ştiu că stau mult în faţa televizorului şi că ar trebui să învăţ mai mult, dar acestea sunt pasiunile mele”, este convinsă adolecenta.
Miruna Militaru se caracterizează ca fiind o fire libertină, dar care le va face pe plac părinţilor şi-şi va încerca norocul cu admiterea la Liceul Militar. Certurile cu părinţii provin şi din faptul că fata stă prea mult timp pe afară şi neglijează învăţătura.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here