Copiii premianţi ai Gorjului – Isabela Mihuţi, o „Andra” de Gorj cu multe planuri de viitor

410
isabela mihutiIsabela Mihuţi este târgujiancă, are 17 ani, şi adoră muzica şi dansurile moderne. În cele din urmă, ea se perfecţionează de un an de zile la Palatul Copiilor, şi activează în trupa de dansuri „Revolution”. Regretul adolescentei este strâns legat de lipsa timpului liber, şi de dorinţa de a studia şi muzica uşoară. „Cânt ori de câte ori am ocazia, iar de cele mai multe ori am avut interpretări dese la Balurile Bobocilor, dar şi în corurile şcolii. Eu zic că mă descurc să interpretez şi muzică populară, dar şi uşoară. În cea din urmă menţionată, modelul meu este Andra”, ne-a declarat Isabela. Din păcate, aceasta nu are încă un repertoriu propriu. Cu trupa de la Palatul Copiilor, ea a obţinut mai multe diplome, dar şi două medalii.

Adolescenta este în clasa a XI-a la Grupul Şcolar Energetic Nr.1, iar materiile sale preferate sunt româna, chimia şi engleza. Preferinţele şi le-a creat şi în funcţie de modul cum profesorii îşi prezintă lecţiile, ea fiind extrem de mândră de dascălii săi.
Are o colecţie de peste 400 de citate
Grupul său de prieteni se limitează la colegii din „Revolution”, cu care obişnuieşte să iasă în oraş şi la iarbă verde când vremea ţine cu ei. Părinţii îi sunt însă cei mai buni tovarăşi. „Aş vrea ca toţi tinerii să aibă părinţi ca ai mei, înţelegători, şi care să nu aleagă în locul meu, ci doar să mă ajute cu un sfat bun”, a completat Isabela Mihuţi.
O altă pasiune a tinerei este colecţionarea de citate care aduc cât mai mult cu viaţa reală. „Îmi place foarte mult să culeg citate. De obicei, după ce termin de citit o carte notez toate frazele care îmi par interesante”, a adăugat aceasta. Pasiunea sa a făcut-o să deţină o colecţie de peste 400 de citate.
Isabela ar vrea ca după terminarea studiilor liceale să continue cu dansul, dar să şi urmeze o facultate de Litere sau de Jurnalism. Şi pentru că este atât de implicată în dansuri, ea urmăreşte o emisiune de profil de pe canalul TV AXN, dar şi fiecare sezon al concursului „Dansez pentru tine”.
Născută sub semnul zodiacal al Fecioarei, adolescenta se caracterizează ca fiind o fire optimistă, care se integrează greu în anumite grupuri, însă fidelă apropiaţilor. „Îmi place ca şi prietenii mei să fie de gaşcă, secretoşi, şi le cer să mă mai atenţioneze când vorbesc prea mult, deoarece acesta este defectul meu”.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here