Copiii premianţi ai Gorjului – Andrada Staicu, o viitoare poliţistă cu înclinaţii de artistă

473
andrada staicuAndrada Staicu ia lecţii de dans modern la Palatul Copiilor din Târgu-Jiu de aproape un an de zile, din aceeaşi perioadă în care activează şi în trupa „Revolution”. Aceasta a făcut şi gimnastică, vreme de 5 ani, dar a fost nevoită să renunţe pentru a se dedica mai mult şcolii, chiar dacă acum regretă că a renunţat. Adolescenta are 17 ani, este în clasa a XI-a la Liceul Teologic. Cu trupa de dansuri, ea a obţinut mai multe diplome, dar şi două medalii la concursurile în care şi-a demonstrat aptitudinile.

Genurile sale preferate de muzică sunt house şi clubbing, iar emisiunile pe care nu le ratează niciodată sunt „Happy Hour” şi „Dansez pentru tine”. Andrada detestă telenovelele, iar DJ-ul său favorit este Emil Lazaria. Pentru că dedică prea mult timp ieşirilor cu prietenii sau lecţiilor de dans, câteodată tânăra se mai ciondăneşte cu mama sa, care, ca orice părinte, îşi doreşte ca temele şi şcoala să fie pe primele locuri.
Are colecţie de adidaşi
După ce va absolvi liceul, Andrada Staicu doreşte să urmeze cursurile Şcolii de Subofiţeri de la Câmpina. „Îmi doresc să urmez o astfel de meserie pentru că îmi plac persoanele în uniformă şi pentru că îmi va asigura un viitor bun”, ne-a declarat adolescenta. Ea va renunţa în favoarea viitoarei cariere la dansuri, însă fără mari regrete.
Sinceră, pusă pe glume, timidă, dar şi îndrăzneaţă când trebuie, aceasta atrage simpatii asupra sa, şi, de aceea, are şi mulţi prieteni. Ultima dată, Andrada cu gaşca sa au ieşit la cinema, şi, adesea, obişnuieşte să iasă cu fetele la o sesiune de shopping, chiar dacă nu cheltuieşte prea mult pe haine şi accesorii. Preferatele ei sunt brăţările din argint şi ceasurile, dar şi mândria tinerei este reprezentată de o colecţie de 14 perechi de teneşi, pe care îi asortează cu restul ţinutei. Deschisă din fire, Andrada Stanciu ar dori să-şi controleze mai bine emoţiile şi să se gândească de două ori la o problemă, nemaidorind să fie atât de impulsivă.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here