Consilierul luat cu duba de mascaţi, pus în libertate

1188

Consilierul PSD de la Bumbeşti-Piţic, ridicat marţi de mascaţii din cadrul IPJ Vâlcea, a fost pus în libertate de anchetatorii din judeţul vecin care l-au ridicat de la domiciliu când au aflat că acesta a părăsit ţara, deşi avea interdicţie de a părăsi graniţele României, el fiind cercetat într-un dosar privind fraude informatice. Cosmin Roşoiu nu a ţinut cont de avertismentul anchetatorilor şi a plecat în vacanţă în Grecia, susţin apropiaţi ai acestuia, care menţionează că acesta nu a fost oprit în arestul IPJ Vâlcea, dar continuă să fie cercetat în stare de libertate pentru faptele mai sus amintite.

Roşoiu a plecat în Grecia după ce ar fi prins o ofertă legată de un sejur cu 500 de euro, şi a dorit o vacanţă după ce în urmă cu trei săptămâni fusese naş la căsătoria ficei mai mari a primarului Michi Nioaţă. Asta susţin apropiaţii alesului local, implicat într-o reţea de hakeri care ar fi operat în Anglia, care spun că şi ginerele primarului ar fi putut fi vizat în anchetă, cei doi fiind foarte apropiaţi.
De altfel, relaţiile dintre ginerele lui Nioaţă şi consilierul local s-au văzut chiar în iunie când acesta a dus-o la altar pe fiica edilului local, devenită ,,Doboş” prin căsătoria cu băiatul din Bumbeşti-Piţic, stabilit însă cu familia în Anglia, loc în care lucrează de vreo 4-5 ani de zile.
Doboş este plecat acolo cu părinţii şi cu cele două surori şi a luat-o şi pe fiica primarului, după petrecerea de căsătorie cu 300 de persoane care a avut loc la un local din Novaci. De altfel, şi mezina edilului local munceşte în Anglia, viitorul soţ prestând şi el în Marea Britanie, de câţiva ani.
Cosmin Roşoiu este apropiat şi primarului Nioaţă, căruia i-a semnat controversatul act prin care ciobanul Petre Golu a concesionat pe zece ani Muntele Galbenu pentru suma infimă de 20.000 de lei pe an. Apoi şi pe baza semnăturii lui Cosmin Roşoiu, soţia ciobanului Golu a luat fonduri de la APIA Gorj, pentru muntele concesionat, la această instituţie lucrând tocmai tatăl consilierului local ridicat marţi dimineaţa cu duba de la domiciliu.
ANAMARIA STOICA

6 COMENTARII

  1. Informatorilor de 2 lei invidiosi ca primarul a reusit sa obtina finantarea pt apa ,pentru asfaltarea drumului de Carligei,are sanse mari de terminarea podului de la Lupesti,nu stiti ce dracu sa mai scorniti de acest om in loc sa puneti umarul la munca alaturi de dumnealui. Acum va legara ti si de fetele sale.Noi le cunoastem destul de bine de altfel si voi…fete cuminti , frumoase,respectoase,ce va doare pe voi de nunta lor,de unde lucreaza sau studiaza fiecare,de ce nas si au pus,de familia ginerelui…Nu stiti cum sa mai defaimati aceasta familie dar stati linistiti ca nu veti avea nicio satisfactie in acest sens.Se vede clar polica mizerabila din voi.

  2. ori vorbiti de mascati ori de muntele asta blestemat ?deci sa intelegem ca mascatii,petre golu,muntele galbenu,primarul,consilier psd, excursie in Grecia, fac patre din doleantele aceluiasi joc politic . Frumos!!!!!!!!!!!

  3. Vai tu,nu ma pot abtine…Sa le fierusine celor ce folosesc nunta aceea superba la care m am simtit minunat, pe post de barfa in rautatile aruncate de ciobani ,o mireasa superba foc de frumoasa,niste miri minunati frumosi cu bun simt si bagare de seama a tuturor mesenilor nu numai a nasilor.Copii cuminti de care orice localnic ar fi mandru sa i aiba chiar si domnia ta.Dar ce ai fi vrut localnicule ca nasu si mirele sa se sugrume?Rusine pt parerile tele rautacioase.de fapt si pe Rosoiu tot tu vrei sa l inlaturi chiar si din consilul local,tu si cei trei acoliti ai tai,doar va cunoaste toata lumea.si unde ai fi vrut sa plece mireasa dupa nunta,nu era normal sa si urmeze sotul.Balcescu a avut 500 de invitati la nunta fiicei sale si nu era in functii marete, nerusinatule de localnic

  4. Categoric .Dumnezeu nu doarme si vei face si tu nuta mai ionela si vei avea si tu nas ca orice mireasa.Cei ce mi au denigrat nepoatele mele pe care tu le cunosti ,la fel si familia ta fi sigura ca dumnezeu va face mai devreme sau mai tarziu dreptate.Nu amestecati relatiile de familie cu cele profesionale.Cei ce au scris acest articol desigur e cu iz politic se subantelege.Nu acuz pe nimeni personal,instanta va decide si l rog pe Dumnezeu sa le dea sanatate tuturor iar tot raul ce l au dorit copilelor astea nevinovate sa l intoarca lor si copiilor lor.Doamne ajuta pt dreptate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here