Concurs de pescuit pentru persoanele cu dizabilități de la Centrul Christian, pe lacurile România Hidro Service!

1247

Ediția cu numărul nouă a concursului de pescuit, organizat marți de Centrul Christian din Târgu-Jiu, a fost găzduită de România Hidro Service, firmă de top a județului Gorj, printre puținele care se apleacă și la nevoile persoanelor cu dizabilități din municipiu și nu numai. 33 de candidați s-au așezat la linia de start, mulți fiind însoțiți de prieteni ori de membri ai familiei. Așteptarea nu a fost lungă, în cârligele bețelor de pescuit găsindu-și loc, aproape imediat, numeroși peștișori. Cei mai buni concurenți au primit, la final, cupe și diplome.

Mirela Păduraru, administratorul România Hidro Service, a deschis ieri, din nou, porțile firmei pentru beneficiarii Centrului Christian din Târgu-Jiu, oferindu-le acestor cadrul
propice unei competiții de pescuit sportiv, în care s-au împărțit zâmbete, vorbe pozitive și încurajări.
Beneficiarii instituției, centru de zi pentru persoanele cu handicap, veniți la concurs din întreg județul, au socializat,bucurându-se, de asemenea, de fiecare peștișor pe care l-au scos la suprafață.
Într-un cadru mirific, două lebede negre plimbându-se tacticoase pe lac, la soare sau la umbră, s-a comentat fiecare victorie a concurenților de pe un mal ori altul al lacului.
,,Am prins 13 peștișori, sunt cam mici dar numărul contează”, a declarat, fericită, una dintre concurente în admirația celor la căror fir nu a fost chiar atât de întins.
,,Avem vreo trei, nu prea sunt pescar dar am venit ca să fim toți împreună.
Avem noroc că nu este încă așa de cald.
Este minunat aici”, a spus un alt concurent arătându-ne ,,prada”.
Concurenții au primit pe malul lacului atât bățul de pescut gata pregătit cât și viermișori iar pe 5 și pe 7 august la Centrul de Zi Christian s-au ținut lecții de construit linii și monturi pentru acest concurs de pescuit.
Daniel Andrei, directorul Centrului Chistian, a precizat că 33 de concurenți s-au înscris în competiția care s-a desfășurat pe parcursul a trei ore, la final fiind punctată captura.
,,Concursul oferă cupe și diplome dar și o masă la final, respectând tradiția.
Candidații au venit din întreg județul, atmosfera este relaxantă și am permis prezența aici a familiei și prietenilor.
Îi mulțumim doamnei Mirela Păduraru pentru disponibilitate și pentru că și în acest an ne-a permis să organizăm competiția aici.
Am petrecut momente de relaxare, veselie și bună dispoziție”, a declarat Daniel Andrei.
Concursul a fost structurat pe două categorii, băieți și fete.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here