Ce gânduri pentru 2010 au directorii instituţiilor din Gorj

539
vasile golop facuta de mineŞeful de la ITM Gorj vrea susţinere şi o activitatea mai bogată
Directorul coordonator al Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj, Vasile Golop, şi-a petrecut Sărbătorile de Iarnă alături de familie dar şi de cei mai buni prieteni. De Crăciun, acesta a fost la Tismana, la casa părintească, pentru a le fi alături părinţilor şi a se delecta cu bucate tradiţionale.

De asemenea, iubitor de tradiţii, acesta s-a lăsat şi colindat de fiecare grup care călca pragul curţii familiei Golop.

Totodată, Revelionul l-a petrecut cu câţiva prieteni şi cu soţia la apartamentul din Târgu-Jiu. De asemenea, Vasile Golop a investit şi mulţi bani în achiziţionarea de cadouri pentru cei dragi.
Pe parcursul Sărbătorilor de Iarnă, acesta şi soţia sa au rememorat zilele petrecute în urmă cu trei ani în Austria. „Atunci a fost singura dată cânt am făcut şi Crăciunul şi Revelionul atât de departe de casă. Astfel, am răspuns şi invitaţiei unor prieteni de familie stabiliţi în Austria”, ne-a declarat directorul.
tiriplica facuta de mine bunAcesta îşi doreşte ca 2010 să fie un an mai bun, activitatea de la locul de muncă să fie mai bogată şi de bun augur. „Totodată, pe plan personal vreau, în principal, să fiu sănătos, căci doar astfel pot rezolva toate problemele apărute pe parcursul unui an”.
Tiriplică de la Prestaţii Sociale vrea să scape de criza financiară
Filimon Tiriplică, şeful Agenţiei Judeţene de Prestaţii Sociale Gorj, nu îşi doreşte de la noul an prea mult, principalele dorinţe fiind acelea de a fi sănătos şi de a scăpa de criza financiară. „Vreau ca atât întregii ţări, cât şi instituţiei să îi fie mai bine şi să nu mai fiu nevoit să disponibilizez mai multe persoane”.
Crăciunul a fost unul petrecut cu rudele din partea sa, însă, de Revelion, acesta şi soţia sa au luat drumurile Ardealului, la rudele acesteia, unde s-au distrat de minune, bucatele tradiţionale fiind principala atracţie. Pentru că ţin la tradiţiile româneşti, soţii Tiriplică nu au petrecut niciodată Sărbătorile, fără să aibă aproape familia. Doar fiica acestora a fost cea care s-a distrat alături de gaşca de prieteni, preferând compania celor de vârsta ei.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here