Cătălin Crişan vrea o vacanţă alături de copiii săi

399
catalin crisanDupă un an în care a întrecut-o pe Columbeanca la numărul de articole, Cătălin Crişan nu-şi doreşte acum decât linişte. Primul pas pentru acest lucru este o minivacanţă alături de copii. Au trecut trei luni de la divorţ, însă Cătălin şi Lucia locuiesc în continuare în căminul conjugal. Aşa se face că Ajunul Căciunului i-a prins împreună, însă de Revelion au petrecut separat.

“În noaptea de Anul Nou am fost la Câmpina, unde am avut trei concerte. Unul în aer liber şi două la restaurante. Am rămas acolo, pentru că mi-am terminat treaba în jurul orei 3.00”, a declarat Cătălin pentru o publicaţie centrală.
Tot fără Lucia va bifa şi prima vacanţă pe 2010. “Cred că în weekend îmi iau copiii şi voi pleca la munte, câteva zile. Vreau să-l învăţ pe Raris să schieze”, a mai spus Cătălin. Şi cum în plan personal nu îndrăzneşte încă să-şi facă planuri, artistul a pus la punct doar câteva idei profesionale. “Vreau să-mi înfiinţez o orchestră cu care să prestez doar live. Sunt în tratative cu trupa Millenium, din Chişinău”.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here