Căsnicia Angelei Gheorghiu, distrusă de gelozie şi tradiţie

479
angela gheorghiuSoprana Angela Gheorghiu rupe tăcerea şi vorbeşte despre motivele pentru care a intentat divorţ de Roberto Alagna. Artista a declarat pentru cotidianul italian „Corriere della Sera” că tradiţia siciliană în care a crescut soţul său o scotea din minţi. „El are o mentalitate de clan.

Când un cuplu se căsătoreşte, se trăieşte în doi, nu în zece persoane” , a spus Angela care s-a văzut sufocată de rudele lui Alagna. Se pare că acesta nu s-a putut rupe definitiv de influenţa familiei şi nu a vrut să se mute alături doar de soţia lui, la Londra, preferând să rămână alături de rude la Paris.

Mai mult, succesul de care se bucura Angela îi trezea sentimente de profundă gelozie. „Dacă am cântat cu el era rău, dacă nu cântam cu el sau ieşeam de pe scenă atunci când era aplaudat, era şi mai rău. Nu ştia să se comporte. Nu suporta să aibă lângă el o femeie de succes. Când lucram la Boheme, Roberto mi-a spus că dacă apar în prim-plan, se va răzbuna pe mine timp de 100 de ani pentru că s-ar simţi umilit. Când am înregistrat Madame Butterfly a dispărut timp de zece zile, în care îmi trimitea cărţi poştale pentru a mă testa dacă eram fidela sau nu” , a declarat cunoscuta soprană.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here