Carmen Trandafir şi Emil Grădinescu fac nuntă

460
trandafir si gradinescuDupă mai bine de patru ani de relaţie, timp în care au devenit şi părinţi, Emil Grădinescu şi Carmen Trandafir au hotărât ca în anul 2010 să îşi oficializeze relaţia şi să devină soţ şi soţie, conform unui cotidian central. Cel mai probabil, naşii de cununie vor fi cei mai buni prieteni ai lor, Virgil Ianţu şi soţia acestuia. Au trecut patru ani de când Carmen Trandafir şi comentatorul sportiv Emil Grădinescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Ei au devenit o familie adevărată în urmă cu un an şi trei luni,când cea mai mare dorinţă a lor, aceea de a fi părinţi, a devenit realitate, Carmen dând naştere unei fetiţe. Informaţia a fost confirmată de Carmen de curând, când, invitată la emisiunea moderată de Ilinca Vandici, „Stele sub lupă” (Antena 2), a dat de înţeles că va fi mireasă anul acesta.

Deşi au vorbit şi în urmă cu doi ani de căsătorie, nici unul nu a luat în serios acest aspect, considerând că nu au nevoie de o hârtie pentru a forma o familie. Un alt motiv important pentru care nu şi-au legalizat căsătoria este faptul că nici unul dintre ei nu a avut suficient timp pentru a se ocupa de pregătiri, având în vedere că Emil moderează seară de seară o emisiune la GSP TV, iar Carmen pregăteşte o revenire în forţă pe piaţa muzicală.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here