Caricaturistul Aurelian Şuţă va deveni astăzi tătic

442
SUTA SI DENISAPrezenţă importantă prin expoziţii personale la mai toate saloanele naţionale de umor, gorjeanul Aurelian Iulius Şuţă, alias Şai, suportă cu stoicism calitatea de a fi un artist printre poliţişti şi un poliţist printre artişti. Un număr de 200 de diplome primite de-a lungul întregii sale cariere, având expuse lucrări prin Europa, dar şi prin saloanele de profil ale României. Acesta lucrează în cadrul Poliţiei Gorj făcând portrete robot.

„Pentru mine caricatura şi grafica satirică reprezintă un mod de viaţă, un limbaj al spiritului cu care „vorbesc” celor care vor să asculte şi să vadă treburile vieţii într-o abordare umoristică, folositoare în depăşirea cu succes a cumpenelor şi deschiderea unor orizonturi optimiste. Mai aproape de adevăratul scop al caricaturii este educarea decât ridiculizarea sau satirizarea”, a declarat artistul.

De asemenea, pentru a se simţi împlinit ca şi persoană, lui Şai îi mai lipsea un copil. Din fericire, el va avea această bucurie astăzi, când băieţelul său, Andrei va fi adus pe lume la Craiova, printr-o operaţie de cezariană. Denisa, soţia artistului, s-a ocupat de tot ce e nevoie pentru venirea pe lume a bebeluşului lor, achiziţionând hăinuţele înainte de a se naşte micuţul. Cei doi sunt extrem de încântaţi de ideea de a fi părinţi şi cred că sunt pregătiţi pentru experienţa aceasta.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here