Cârciumaru, Călinoiu şi Bărbuţi, la degustat de chifteluţe

367

autoritatiFlorin Cârciumaru, edilul municipiului Târgu-Jiu, alături de Ion Roman Bărbuţi, viceprimarul, cât şi de Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, au fost prezenţi ieri în mijlocul a peste 30 de pensionari, susţinându-i în acţiunea culinară organizată de aceştia, „Chifteluţa delicioasă”.

Acţiunea este una obişnuită pentru pensionarii Clubul vârstei a III-a din Târgu-Jiu, luna trecută ei organizând încă una, dar care avea ca subiect prăjiturile, urmând ca în decembrie, sărmăluţa să joace rolul principal.

Competiţia a luat startul ieri la orele 10.30, cu o întârziere de jumătate de oră, deoarece autorităţile locale şi judeţene invitate s-au lăsat aşteptate. Din fericire, pensionarii i-au aşteptat cu mult chieftelutedrag, i-au aplaudat şi i-au poftit la degustat bucatele aflate pe mese. „La acest concurs, toate bucătăresele sunt câştigătoare, fiecare primind pentru munca depusă de a găti chifteluţe delicioase câte o diplomă de excelenţă, dar şi aplauzele colegilor”, ne-a declarat Petre Rădulescu, preşedintele Clubului vârstei a III-a. Cei trei reprezentanţi ai autorităţilor s-au bucurat alături de pensionari vreme de câteva zeci de minute, rostind fiecare câte un discurs, iar apoi gustând din chifteluţele fiecărei participante. Călinoiu le-a spus pensionarilor că este mândru de aceste iniţiative şi că şi-ar dori să se desfăşoare astfel de evenimente şi în teritoriu, dar că pentru aşa ceva este nevoie de o bună organizare şi de înţelegere între membrii cluburilor. De asemenea, primarul Târgu-Jiului i-a felicitat pentru acţiunile culinare, le-a urat sănătate, dar le-a făcut şi promisiunea că în luna decembrie, pensionarii vor avea parte de multe evenimente organizate de autoritatea locală.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here