Cântăreaţa Beatrice Băndoiu e pasionată de site-urile pentru tineri

472
beatrice bandoiuÎn vârstă de 17 ani, Maria Beatrice Băndoiu a câştigat numeroase premii datorită talentului său în muzica populară gorjenească. Deşi e ocupată cu şcoala, dar şi cu spectacolele, adolescenta adoră să fie activă pe toate profilurile de distracţie pentru tineri de pe internet. Maria Beatrice Băndoiu cântă de când se ştie, şi este convinsă că aceasta este adevărata sa vocaţie. De un an şi ceva, ea face parte şi din Ansamblul Folcloric Profesionist „Doina Gorjului”. Chiar dacă e cunoscută la nivel naţional ca fiind o bună şi muncitoare fată aflată în slujba folclorului autentic gorjenesc, Beatrice Băndoiu este o adolescentă ca oricare alta.

Timpul liber şi-l pierde cu cântările, dar şi în faţa calculatorului, strângându-şi cât mai mulţi prieteni pe site-urile de profil.

Astfel, pe un site extrem de cunoscut în rândul adolescenţilor, hi5, Beatrice şi-a creat un profil foarte colorat, pe fundalul paginii de deschidere apărând probabil fructele preferate ale tinerei, căpşunele. De asemenea, în lista sa de prieteni are 853 de persoane, mulţi colegi şi amici din zona noastră, dar şi persoane din străinătate, cunoştinţe pe care aceasta şi le-a făcut când a fost la concursuri. Cei care îi vizionează profilul pot vedea 145 de poze ale fetei, unele ilustrând-o ca simplă adolescentă, cu prietenele, la shopping, altele de pe scenele unde a interpretat cele mai frumoase melodii. La toate aceste fotografii, Beatrice a strâns din partea prietenilor peste 750 de comentarii, care mai de care mai drăguţe, legate de activitatea sa în muzică, sau de personalitatea sa.
De altfel, tot de pe pagina sa principală de profil putem afla că pe lângă cântăreţele sale de muzică populară preferate, acesteia îi place şi muzica tinerilor zilelor noastre, precum dance, blues. Printre interpreţii enumeraţi de aceasta se numără Celia, Ovidiu Komornik, VH2, Andra, Nico.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here