Când vor avea loc simulările pentru Bacalaureat și Evaluarea Națională. Anunțul ISJ Gorj

2687

Inspectoratul Școlar Județean Gorj a anunțat calendarul de testări în cadrul sesiunilor de simulare a examenelor de Evaluare Naționale și Bacalaureat. Testările sunt programate la sfârșitul lunii martie, începutul lunii aprilie. Simulările se vor susține cu prezență fizică, anunță ISJ Gorj.
Calendarul simulărilor pentru Bac: În data de 28 martie 2022 e programată Simulare proba E a) – Limba și literatura română, 29 martie 2022 – Simulare proba E c) – proba obligatorie a profilului, 30 martie 2022 – Simulare proba E d) – proba la alegere a profilului și specializării, 31 martie 2022 – Simulare proba E b) – Limba și literatura maternă.
Afișarea rezultatelor se va face în data de 14 aprilie 2022.
Elevii de clasa a opta vor susține, în data de 4 aprilie 2022, proba scrisă la Limba şi literatura română, iar la Matematică, în data de 5 aprilie 2022. Simularea la Limba Maternă este programată pentru 6 aprilie – probă scrisă.
În data de 14 aprilie 2022 se vor afișa rezultatele.
Rezultatele la simulări sunt discutate individual cu elevii, prin dezbateri la nivelul clasei, în ședințe cu părinții, în consiliul profesoral, pentru măsuri de îmbunătățire a performanțelor școlare.
Notele obținute la simulările naționale nu se trec în catalog. Prin excepție, la solicitarea scrisă a elevului, notele obținute la simulările naționale pot fi trecute în catalog.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here