Călinoiu subţiază echipa lui Morega

374

Daca-vrei-sa-obtii-ceva--cere-la-----urechea-dreaptaPreşedintele executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu, şef al Consiliului Judeţean, se dovedeşte mai iute de mână decât duşmanul său, Ilie Morega.

În vreme ce şeful liberalilor gorjeni se pregăteşte să-l dea afară din PNL pe Florin Pavel, primarul comunei Peştişani, Ion Călinoiu pune la cale o mutare de mare maestru. Cel puţin aşa crede domnia sa. Prezent mai zilele trecute la o agapă cu lăutari, într-un loc retras şi departe de ochii şi urechile presei, bine dispus, Ion Călinoiu s-a scăpat. Nu pe el, ci către auzul fin al unor amici de pahar, la o cabană de vânătoare.

Nemulţumirea lui Călinoiu este mai veche. Se leagă de faptul că PSD Peştişani bate pasul pe loc şi a pierdut alegerile pentru postul de primar în ultimele două mandate. Vinovat ar fi cică Ion Poenaru, care în 2004 a ieşit doar viceprimar. Dar Ion Poenaru a pierdut şi acest post, de al doilea în Peştişani, în urma unei înţelegeri oculte dintre liberalul Florin Pavel şi preşedintele Organizaţiei PDL Peştişani, Nicolae Nicolcoiu, care a fost răsplătit cu funcţia de al doilea edil al comunei.

Ca să tacă, Ion Poenaru a primit un ciolan cu mult mai gras. În prezent, el ocupă postul de manager general al Obştei Peştişani. Prea ocupat de câştigurile sale, se pare că Ion Poenaru a intrat în dizgraţia atotputernicului Ion Călinoiu, care-l acuză că nu face nimic pentru partid. Cu mutarea gândită a fi pusă în aplicare la apropiatele alegeri din PSD Peştişani, Ion Călinoiu are impresia că vânează doi iepuri dintr-o lovitură. Ar pune mâna pe încă o primărie şi, pe de altă parte, ar slăbi organizaţia PNL Gorj. Implicit şi pe liderul acesteia, mai vechiul său inamic Dan Ilie Morega. Oare să nu ştie Ion Călinoiu că acela care sapă groapa altuia poate să cadă el în ea?

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here