Călinoiu a lăcrimat pentru prietenul său Dafinescu, decedat în urmă cu 12 ani

342

Ion Călinoiu, președintele Consiliului Județean Gorj, abia și-a stăpânit, marți, lacrimile la mormântul lui Liviu Dafinescu. Șeful județului nu și-a ascuns emoțiile nici în momentul în care a vorbit despre fostul director al ,,Doinei Gorjului”, trecut în lumea celor drepți cu 12 ani în urmă. Totul s-a petrecut în Cimitirul Eroilor, locul în care Liviu Dafinescu se odihnește din 2004, marți fiind comemorat încă un an fără marele maestru, la eveniment fiind prezenți componenții ansamblului, conducerea acestuia, oameni de cultură, prieteni și apropiați ai decedatului și familia acestuia.

2_insLiviu Dafinescu a condus Ansamblul Profesionist ”Doina Gorjului” timp de 10 ani. Acesta a reuşit să formeze o echipă de profesionişti, dar şi să descopere tinere talente. A declarat-o marți și actualul director al ansamblului, Gheorghe Porumbel, care a vorbit la mormântul lui Dafinescu despre munca făcută de fostului conducător.

1_ins Nu este singurul care l-a apreciat pe Dafinescu, și dirijorul ansamblului a spus că fostul director l-a făcut om, spunând că cel aflat la ceruri a fost o persoană deosebită care i-a dus pe mulți pe calea corectitudinii și a profesionalismului.
La mormânt a avut loc și o slujbă de pomenire, împărțindu-se colaci, lumânări, colivă, cozonac și prăjituri pentru pomenirea lui Liviu Dafinescu.
A.STOICA

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here