Băieţii lui Păsat se dezbracă pentru gorjence

559

PASAT 5Pe data de 10 martie, la restaurantul de pe insuliţa din Târgu-Jiu, se anunţă un show incendiar pentru doamnele şi domnişoarele din urbe. Evident că pot participa aici şi reprezentantele sexului frumos din tot judeţul, asta deoarece vin în municipiu striperii lui Corneliu Păsat, adică trupa Flamingo Boys. Băieţii lui Păsat îşi vor arăta trupurile lucrate la sală în faţa sărbătoritelor în luna lui mărţişor, ei urmând să renunţe la lenjeriile minuscule în faţa damelor din public.

Trupa de striptease masculin Flamingo Boys pregăteşte un spectacol de zile mari pentru gorjence pe data de 10 pasa2martie. Timp de o oră, băieţii din trupă, bine antrenaţi, vor oferi doamnelor şi domnişoarelor un PASAT4nou concept al artei erotice. Pentru participarea la spectacol doamnele şi domnişoarele vor plăti un bilet care va costa câteva PASAT2zeci de lei. Dar cine se mai uită la bani când este vorba despre un cadou de 8 Martie, asta chiar dacă “pachetul” va fi oferit cu două zile de întârziere. Băieţii de la Flamingo Boys nu vor sta prea mult pe plaiurile gorjene, deoarece au în aceiaşi zi de susţinut şi alte spectacole, un club din Botoşani anunţându-i pe membrii trupei cu spectacolul lor pentru aceiaşi zi, 10 martie.

Păsat vine cu mărţişorul

pasatLiderul trupei Flamingo Boys, Cornel Păsat, este unul dintre cei mai cunoscuţi coregrafi şi dansatori din fbRomânia. Acesta a înfiinţat, în urmă cu aproximativ 14 ani, o trupă de flamingo boysstripperi cu care a susţinut show-uri incendiare, atât pe scenele din ţară, cât şi din străinătate. De-a lungul timpului, pentru mai mulţi tineri dansatori, Flamingo Boys a reprezentat o veritabilă rampă de lansare pentru angrenarea în prestigioase proiecte de dans din Occident. Cele mai multe spectacole ale băieţilor au loc în luna martie.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here