Bahmuţeanca va prezenta „Miss Piranda 2010”

470
adriana bahmuteanuEdiţia din acest an a concursului Miss Piranda va avea o gazdă de calibru: Adriana Bahmuţeanu. Vedeta postului Kanal D va prezenta, la sfârşitul acestei luni, singurul concurs de frumuseţe la care participă doar fete care aparţin etniei rrome, dar şi un show la care vin cei mai tari manelişti din România.

Bahmu a declarat că a acceptat imediat propunerea organizatorilor de a fi amfitrioana show-ului, mai ales că recunoaşte deschis că agreează muzica de petrecere. “Mie îmi place genul acesta de muzică pentru că şi telespectatorilor mei le place. Eu ascult de la operă la manele, muzică bună să fie. Plus că organizatorul Ion Petrişor este un bun prieten de-al meu, aşa că nici nu am stat pe gânduri atunci când mi-a propus să prezint”, a declarat Bahmuţeanca.

Vedeta, care nu ascunde că ascultă chiar şi atunci când e în maşină hituri ale celebrilor Nicolae Guţă sau Florin Salam, spune că abia aşteaptă să vadă cine va câştiga coroana de rege al manelelor, care va fi pusă în joc cu ocazia evenimentului. Show-ul Miss Piranda se va desfăşura pe 30 şi 31 ianuarie, la Sala Polivalentă, pe afiş aflându-se: Sorinel Puştiu, Sorinel Copilul de Aur, Jean de la Craiova şi Adi Minune.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here