Aveţi puţintică răbdare, Coane Paul Popescu!

366

urechePrin târgul de pe Jii circulă vestea că nici n-a fost unsă bine ca director interimar al Culturii şi Turismului primăriei urbei că doamna Teodora Ciobanu a şi ajuns de poveste. Mă rog, interimatul la români capătă, de cele mai multe ori, caracter definitiv.

Întâmplător sau nu, unul dintre cei mai valoroşi sculptori ai oraşului lui Brâncuşi e, şi el, un ex-director al Centrului de Cultură şi Artă „Constantin Brâncuşi”, de unde-a căzut înaintea lui Sorin Lory Buliga. Îl credem pe domnul Paul Popescu ăl mai mare sculptor contemporan gorjean şi-l respectăm ca atare. Numai că, despre domnia Sa, se zice şi că ar fi bârfitorul numărul unu, de pe la noi, din Gorj!

Aceea care a inventat şi pus pe roate Tabăra Internaţională de Sculptură de la Târgu-Jiu este nimeni alta decât actualul director Teodora Ciobanu. Momentan, domnia sa este într-un binemeritat concediu. Başca faptul că tatăl său e cam bolnav. Aveţi puţintică răbdare, Coane Paule! Nu-i prea fericită situaţia culturii mai ales din pricini financiare. Domnia Voastră aveţi încă multe de spus în artă. În arta sculpturii. Ca manager cultural lăsaţi-i pe alţii. Poate mai cu har în domeniul acesta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here