Artiștii Cornelia și Lupu Rednic, mesaj de susținere pentru omul Ion Iordache – ,,Suntem alături de tine! Tu poți să faci proiecte viabile pentru toți românii”!

2000

Candidatul liberalilor gorjeni, pe primul loc la Senat, Ion Iordache, se bucură de o maximă apreciere a doi dintre cei mai îndrăgiți artiști români, păstrători de folclor și de frumos. Este vorba despre Cornelia și Lupu Rednic, ambii interpreți de muzică populară autentică ținând să îl susțină pe omul Ion Iordache în competiția pentru un loc de senator de Gorj. Aceștia au transmis astfel un mesaj video de susținere pentru omul politic din județul nostru, mesaj în care ambii își arată aprecierea pentru gospodarul Iordache, cel care a realizat extrem de mult într-un timp scurt, având idei îndrăznețe și multă putere de muncă.

,,Acesta este un mesaj de susținere pentru omul Ion Iordache. Noi suntem artiști, noi nu facem politică și nu ne interesează niciun partid politic. Nu putem spune același lucru însă despre oameni. În drumurile noastre, în cariera artistică, peste tot în țară am întâlnit oameni.
Unii mai buni, alții mai puțini buni. Unii cu realizări mari, alții cu realizări mai puține. Ion Iordache, prietenul nostru, este însă unul dintre acei oameni care are foarte mari realizări, care a făcut foarte mult în locul unde trăiește. Pentru asta îl susținem, dar și pentru omenia de care dă dovadă mereu, ca și pentru instinctul său de gospodar și de a face lucrurile să înflorească. Ion Iordache, noi suntem alături de tine”, a transmis, în mesajul său, Cornelia Rednic.
,,Prieten drag, Ion Iordache, îți urez succes. Unui om gospodar și de frunte ca tine îi stă bine în fruntea comunității și să vină cu proiecte viabile pentru toți românii. Te susținem! Succes și numai bine”, a spus și Lupu Rednic, interpretul din Sighetul Marmației, cunoscut pentru deosebitele cântece din zona Maramureșului cântate împreună cu soția sa. Cei doi artiști nu sunt singurii oameni de valoare care au transmis mesaje de susținere pentru candidatul Ion Iordache, creditat cu cele mai mari șanse de a ajunge în Parlamentul României. Medici, profesori, tineri cunoscuți au făcut același lucru, demonstrând susținere și apreciere pentru cunoscutul antreprenor din Turceni.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here