Arta ”Feng-Shui” – Raţele Mandarine – Obiecte aducătoare de noroc, dragoste şi succes

2716
rate mandarineFebruarie este luna simbolică a dragostei, Valentine’day şi Dragobetele fiind principalele evenimente ce se serbează în această perioadă. Însă să nu uităm că şi Arta ”Feng-Shui” contribuie într-o mai mare măsură, la menţinerea ”dragostei şi iubirii”, fiind nevoie de ajutorul câtorva obiecte ce sporesc liniştea şi armonia într-un cuplu.

Un exemplu stimulator de afectivitate ar fi reprezentat de cele ”Două raţe mandarine”, care în arta ”Feng-Shui” sunt folosite de secole, drept cel mai tradiţional simbol al ”iubirii”.

Raţele mandarine sunt de origine asiatică şi sunt denumite ”Curcubeul Orientului Îndepărtat”, iar în China sunt cunoscute sub numele de ”Raţele Yin-Yang”. Ele reprezintă simbolul iubirii, dragostei, romantismului, devotamentului, fidelităţii, afecţiunii şi loialităţii faţă de partener. ”Răţuştele” au fost întotdeauna văzute în viaţa reală ca perechi iubitoare, care ajută persoanele singure în a-şi găsi compatriotul de viaţă potrivit.
Ca şi vietate ea trăieşte în zona Chinei de S., a Coreei, Japoniei şi în E. Siberiei.
Au un penaj extraordinar de colorat, fiind considerate ”cele mai frumoase păsări de apă”; o trăsătură deosebită şi unică în acelaşi timp, la aceste specii, o reprezintă vârful aripilor de un portocaliu strălucitor. Iar un lucru important de precizat este faptul că aceste raţe, formează un cuplu pe viaţă, sunt fidele pe parcursul întregii vieţi aceluiaşi partener.
În arta ”Feng-Shui” se spune că dacă doreşti să ai o relaţie de dragoste frumoasă, pe care să o păstrezi sau dacă nu o ai, să o găseşti, trebuie să procuri (de la diverse centre comerciale de Feng-Shui ) această pereche de raţe mandarine, pe care apoi să le legi cu o panglică roşie, acest lucru însemnând un adevărat legământ şi o puternică ataşare de persoana iubită. În casa noastră locul benefic pe care trebuie să-l ocupe raţele mandarine, ar fi zona de S-V, a dormitorului sau a sufrageriei. Aici, în acest sector, ”dragoste-iubire-romantism” formează un adevărat trio, care fac din acest loc ”spaţiul universal al iubirii”, oferindu-ne acel ”sentiment de dragoste supremă”.
Ing.Peisag.Maria-Teodora Peagu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here