Apare jucăria Adrian Mutu

468
mutuDupă ce au lansat cu succes duminică, la Bucureşti, păpuşa Nadia Comăneci, care are chipul marii campioane, reprezentanţii fabricii de păpuşi “Arădeanca” se gândesc acum să scoată pe piaţă alt produs inedit: jucăria Adrian Mutu! “Pentru noi, ar reprezenta o premieră să scoatem pe piaţă o jucărie care să aibă chipul unuia dintre cei mai cunoscuţi jucători de fotbal ai României.

Vom încerca să luăm legătura direct cu Adrian Mutu pentru a-i propune acest proiect”, a declarat pentru o publicaţie centrală Octavian Fânaţă, directorul comercial al “Arădencei”.

Jucăria în sine ar urma să aibă toate particularităţile fizionomice ale starului Fiorentinei, inclusiv celebra aluniţă pe care Mutu o are în dreptul nării stângi. Dana Neacşiu, directoarea fabricii arădene de jucării, a dezvăluit că în urmă cu zece ani exista intenţia conceperii unui produs care să-l reprezinte pe Gheorghe Hagi. “Din păcate, la vremea respectivă nu am reuşit să luăm legătura cu reprezentanţii staff-ului domnului Hagi. Probabil că, dacă ajungeam la dânşii, am fi avut deja în magazine o jucărie personalizată Gheorghe Hagi”, a menţionat aceasta.
Adrian Mutu (30 de ani), colegii săi de la Fiorentina şi antrenorul Cesare Prandelli i-au servit deja drept sursă de inspiraţie unui suporter al toscanilor. Fanul a realizat o echipă a Fiorentinei alcătuită din păpuşi! Fiecare dintre acestea este inscripţionată cu numele fotbalistului şi cu numărul de pe tricou. În timp ce corpurile din carton ale celor 11 figurine sunt identice, suporterul formaţiei italiene a încercat să le individualizeze prin redarea cât mai fidelă a frizurii fiecărui jucător. Astfel, păpuşa Mutu e dotată cu “creastă”, spre deosebire de păpuşa portarului Frey, care are şuviţe negre şi blonde.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here