Antena 1 Târgu-Jiu de 13 ani, mereu aproape!

412

Picture 112Înfiinţat în noiembrie 1997, Antena 1 Târgu-Jiu a fost primul post de televiziune care a emis în eter în judeţul Gorj. La vremea respectivă, pe piaţa din judeţ exista o singură televiziune care emitea în Târgu-Jiu, prin cablu.

 

Anticipând dorinţele telespectatorilor, televiziunea Antena 1 Târgu-Jiu s-a bucurat de respectul şi aprecierea oamenilor, încă de la înfiinţare. În prezent, postul de televiziune deţine o arie de acoperire terestră de peste 90%, prin eter şi reţelele de televiziune prin cablu.

grup1Ca un „pui” al Antena 1, televiziunea este deţinută de mare companie mass-media Intact. Aceasta deţine pe lângă Antena 1, Antena 2 şi Antena 3, Euforia TV, Romantic FM, Radio ZU, Săptămâna Financiară şi Jurnalul Naţional.

Antena 1 Târgu-Jiu a fost preluată în franciză anul acesta, în iunie, de către Centrul de Calcul Târgu-Jiu, societate care editează şi cel mai vechi şi apreciat cotidian, „Gorjeanul”.

Antena 1 Târgu-Jiu deţine o echipă de profesionişti, oameni cu care oricare altă televiziune s-ar mândri. Activitatea lor profesională a fost recunoscută prin acordarea de premii, venite din partea specialiştilor din domeniul media şi film şi, nu în ultimul rând, din partea telespectatorilor.

În urma multor sondaje efectuate, în campaniile electroale, de către partidele politice, Antena 1 Târgu-Jiu şi jurnaliştii acestui post de televiziune, s-au clasat pe primele poziţii la categoriile „Cel mai bun post de televiziune” sau „Cel mai bun jurnalist”.

Pe lângă transmisiile live efectuate pentru Antena 1 şi Antena 3, Antena 1 Târgu-Jiu are inclus în program “Observatorul local”, emisiuni pe teme sociale, dezbateri politice, economice, emisiuni culturale şi de folclor.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here