Ansamblul „Maria Apostol” de la Runcu prezent la Miss Boboc

454
an.maria apostolMembrii Ansamblului Folcloric „Maria Apostol” din satul Bâlta, comuna Runcu, vor fi prezenţi în această seară la Casa de Cultură a Sindicatelor Târgu-Jiu pentru a-şi susţine o membră, participantă la Miss Boboc 2009, eveniment organizat de Liceul de Muzică şi Arte Plastice „Constantin Brăiloiu” Târgu-Jiu.

„Membra ansamblului nostru se numeşte Gabriela Jianu, este elevă în clasa a IX-a la secţia de actorie din cadrul Liceului de Muzică şi Arte Plastice, şi face parte din Ansamblul folcloric Maria Apostol de când acesta a luat fiinţă, adică în urmă cu 5 ani de zile”, ne-a declarat coregrafa ansamblului, Constanţa Pobirci.

Întregul ansamblu va urca pe scenă pentru a o susţine pe Gabriela, la proba de dansuri populare.
Revista ansamblului, proiect de viitor
În spectacolele pe care Ansamblul „Maria Apostol” le desfăşoară periodic încă din luna august în staţiunea Băile Săcelu, s-a reuşit o colaborare cu un bucureştean, preşedintele cursanţilor în faţa cărora, elevii talentaţi ai ansamblului au evoluat. „Cursanţii au fost încântaţi de costumele tradiţionale ale copiilor, iar preşedintele comisiei de evaluare ne-a promis că va scoate o revistă a Ansamblului Maria Apostol”, a mai spus coregrafa. Conform spuselor acesteia, elevii au făcut şi primele repetiţii, acel preşedinte dându-le să înveţe melodii în franceză şi engleză, iar conducerea ansamblului consideră că întâlnirea de la Săcelu, de săptămâna trecută, a fost o rampă de lansare pentru talentaţii Ansamblului Folcloric „Maria Apostol” din satul Bâlta, comuna Runcu.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here