Ansamblul „Maria Apostol”, face spectacole caritabile

1019
an.maria apostolAnsamblul „Maria Apostol” din Bâlta, Runcu, va avea joi un spectacol la Săcelu, la invitaţia lui Nicolae Rotaru, directorul staţiunii. De asemenea, pe 26 octombrie va susţine un spectacol de caritate în scopul de a aduna nişte fonduri pentru unele probleme de sănătate pe care le are un elev care le este coleg copiilor din ansamblu.

Iniţiatoarea acestui spectacol este profesoara Liliana Andreescu, alături de colectivul Ansamblului „Maria Apostol” şi Grupul Şcolar „Constantin Şandru”, de directorul Nicolae Turtoi, şi de coregrafa Constanţa Pobirci.

La spectacolul de joi vor veni cadre de conducere din Berbeşti, Alunu, Mehedinţi, Rovinari, din întregul complex SNLO. Acolo, ansamblul va prezenta un spectacol de două ore împreună cu cei 30 de membri, precum şi un rapsod popular pe nume Andrei Vasile. Grupul va fi însoţit de directorul formaţiei, Nicolae Turtoi, și de director Şcolii Populare de Artă, Viorel Gârbaciu. Trebuie să menţionăm faptul că Ansamblul „Maria Apostol” face parte din secţiile externe ale Şcolii Populare de Artă.
Pe 8 noiembrie, ansamblul va susţine un spectacol, timp de două ore, cu ocazia sărbătorii religioase a Sf. Mihail şi Gavril, în satul Bâlta, în faţa sătenilor. Evenimentul se va încheia cu o horă câmpenească, la care va participa şi taraful tradiţional din Bâlta.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here