Anna Lesko le-a cântat milionarilor de la Balc

425
anna leskoAnna Lesko a fost tratată regeşte de milionarii adunaţi, week-end-ul trecut, la vanătoarea de la Balc. Punctul culminant a fost când invitaţii lui Țiriac au aflat că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, frumoasa cântăreaţă împlinea 31 de ani, aşa că i-au cântat “La mulţi ani!” şi au felicitat-o. Radu Groza, impresarul Annei Lesko, a declarat pentru un cotidian central că aceasta a fost impresionată de primirea pe care i-au făcut-o cei 28 de vânători adunaţi la Balc.

“Anna a pregătit un colaj de piese ruseşti şi a cântat 45 de minute. La final, în jurul orei 24.00 (n.r. – sâmbătă spre duminică), Anna a avut parte de o surpriză. Ea a anunţat că e ziua ei, moment în care vânătorii s-au ridicat în picioare, i-au cântat în cor «La mulţi ani!» şi au pupat-o pe rând. Mi-a spus că a rămas impresionată, nu s-a aşteptat la o asemenea surpriză din partea unor milionari. S-a simţit minunat, mai ales că domnul Ion Țiriac a şi cântat alături de ea, acompaniaţi de Wolfgang Porsche. La sfârşit, Țiriac i-a adresat un compliment care a făcut-o să roşească de plăcere: «Ai fost perfectă! »”, a dezvăluit impresarul apetisantei vedete.
După ce a fost felicitată, Anna a primit cadou din partea vânătorilor o statuetă de argint ce reprezintă un leu. Pentru prestaţia ei, cântăreaţa a fost plătită cu 3.000 €. Printre invitaţii de anul acesta s-au numărat fostul tenismen Boris Becker, fostul preşedinte de la Daymler Christler, Klaus Mangold, Elan Schwartzenberg şi prinţul Sturdza.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here