Angajaţii Spitalului Rovinari şi-au primit tichetele de masă

306

Constantin Talabă, managerul Spitalului Orăşenesc “Sfântul Ştefan” Rovinari confirmă că salariaţii unităţii pe care o conduce şi-au primit tichetele de masă aferente lunii decembrie 2014. Totodată, Talabă menţionează că va continua acordarea tichetelor pe anul în curs, punând, astfel, punct nemulţumirilor generate de lipsa acestor tichete.

Veşti bune pentru salariaţii Spitalului Orăşenesc “Sfântul Ştefan” Rovinari. Conducerea unităţii a reuşit să găsească resursele financiare necesare acordării tichetelor de masă restante. Deja s-au dat cele aferente lunii decembrie 2014, urmând a se continua cu tichetele pentru anul 2015. “Am dat tichetele pentru luna decembrie 2014 şi continuăm cu cele pentru anul în curs”, a declarat Constantin Talabă, managerul Spitalului Orăşenesc “Sfântul Ştefan” Rovinari.
Sistarea acordării tichetelor de masă la unitatea sanitară menţionată i-a nemulţumit profund pe angajaţi, chiar dacă, de fiecare dată, conducerea spitalului a precizat că nu este rea voinţă, dar nu sunt resurse financiare pentru tichete. Din fericire, se pare că lucrurile vor intra în normal, managerul Constantin Talabă dând asigurări că va face tot ce este posibil pentru a acorda drepturile angajaţilor, dar şi pentru a asigura o bună funcţionare a Spitalului Rovinari.
Minodora Sucea

1 COMENTARIU

  1. Daca se vor acorda tichetele si pe perioada ianuarie -iunie 2015 pana la sfarsitul anului, sant convins ca salariatii vor renunta la actiunile in justitie. Deci, daca vrei, poti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here