Andriana Stanciu, o viitoare coregrafă colecţionară de jucării de pluş

407
adriana stanciuAdriana Stanciu are 17 ani, este în clasa a XI-a, şi activează de un an de zile în trupa de dansuri moderne de la Palatul Copiilor Târgu-Jiu, dar şi în formaţia de adolescenţi „Revolution”. Tânără a studiat vreme de mai bine de 4 ani şi gimnastica, cu aceeaşi profesoară care azi o educă în dansuri, Elena Guţu. Adolescenta va absolvi peste un an cursul de instructor-coregraf, cursuri organizate la Şcoala Populară de Artă Târgu-Jiu.

Aceasta colecţionează încă din copilărie jucării de pluş, primite de la familie, rude, dar şi prieteni care vor să-i îmbogăţească micuţa colecţie. Adrianei îi place muzica house, iar DJ-ul său preferat este Geo Da Silva. De asemenea, în timpul liber, fata citeşte cărţi horror, favorita sa fiind „Cronicile din Black Stone”. Relaţia adolescentei cu părinţii scârţâie puţin când vine vorba de şcoală, fata preferând să se dedice mai mult materiilor care îi plac, gen matematica şi chimia. Adriana Stanciu se caracterizează ca fiind o fire încăpăţânată, sinceră şi veselă, însă ar dori să nu se mai enerveze atât de repede din lucruri minore. Ea crede că prietenii săi o apreciază pentru sinceritatea demonstrată, dar şi pentru bunătatea ei sufletească. „Îmi place ca cei care îmi sunt alături să fie înţelegători, buni sfătuitori, dar şi să ştie să păstreze un secret”, ne-a declarat tânăra.
Adrianei îi plac hainele casual, accesoriile sale preferate fiind ceasurile. De asemenea, vacanţa perfectă este cea petrecută la munte, acolo unde îşi poate arăta talentul la snowboard.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here