Andra şi Cătălin Măruţă îşi doresc un bebe

501
andra si catalinÎn prima ediţie a emisiunii „Weekend cu Monica Dascălu, difuzată la Pro TV Internaţional, Monica Dascălu a avut-o invitată pe Andra. Vedeta a declarat faptul că ea şi soţul ei, Cătălin Măruţă, îşi doresc foarte mult un copil. „Amândoi iubim copiii foarte mult şi ne dorim cât mai repede unul sau doi”, a declarat Andra. Ea a menţionat că atunci când acest lucru se va întâmpla, va fi anunţat, deoarece este un adevărat motiv de bucurie.

Cântăreaţa a subliniat şi faptul că nu este de acord cu ideea că un copil îţi influenţează negativ cariera, ci, din contră, Andra consideră că o viaţă de familie care te împlineşte se reflectă pozitiv şi în latura profesională, iar ea se simte pregătită să fie mămică.

De asemenea, tot în cadrul emisiunii, artista a povestit despre vacanţa pe care a petrecut-o în această vară împreună cu Cătălin în Spania, ţara lor preferată, locul unde şi-au petrecut anul trecut şi luna de miere. În Spania cei doi s-au întâlnit cu mulţi români, care i-au felicitat pe amândoi. Acesta a fost unul dintre cele mai lungi concedii petrecute de cei doi, care timp de aproape o lună au vizitat şi s-au relaxat la Barcelona, Palma de Mallorca şi Marbella.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here