Ana-Maria Boştină face gimnastică pentru o viitoare meserie de procuror criminalist

505

bostina ana-mariaLa doar 14 ani adoră să citească romanele poliţiste, să vizioneze documentare interesante, şi crede că o meserie în justiţie i s-ar potrivi de minune. Aceasta este Ana-Maria Boştină.

Ana-Maria Boştină iubeşte sportul, ieşirile în natură. De aceea, încearcă să-şi împartă timpul liber între distracţiile cu prietenii, plimbări cu biciclete şi rolele, dar şi stând pe calculator, vorbind cu fetele pe messenger sau înnoindu-şi profilul pe hi5. Vacanţele ş-i le petrece la buni, la ţară, la Hodoreasca. Însă, pentru ea, vacanţa perfectă ar fi să petreacă două săptămâni la Disneyland, în Franţa. „Personajul meu preferat de desene animate este Mickey Mouse”, ne-a mărturisit Ana-Maria.
Aceasta este în clasa a IX-a la profil economic, iar materiile sale preferate sunt engleza şi biologia. Încă de la vârsta de 6 ani urmează cursurile de dans modern şi gimnastică de la Palatul Copiilor Târgu-Jiu, cursuri pe care vrea să le continue până la terminarea liceului, când se va îndrepta spre oraşe universitare. Ana-Maria Boştină vrea să devină procuror criminalist. „Aş vrea să urmez Facultatea de Drept sau Academia de Poliţie”, a completat fata. Pentru a învăţa mai multe, ea citeşte şi urmăreşte documentare poliţiste.
Colecţionează postere
Aceasta se caracterizează ca fiind o fire sociabilă, deschisă, activă, dar care în stările de leneveală ascultă muzică în căşti. „Îmi place să ascult Jonas Brothers şi Miley Cyrus. Pot spune că sunt şi colecţionară de postere deoarece am acasă peste 50 de astfel de postere, toate cu cântăreţi, luate numai din reviste”, ne-a declarat Ana-Maria.
Aceasta face gimnastică şi dans modern de trei ori pe săptămână, câte o oră şi jumătate. Ea are acasă două diplome şi 7 medalii, obţinute cu grupul de la Palatul Copiilor la concursurile judeţene şi naţionale. „De fiecare dată când mergem la Timişoara la concursul „Flori în oraşul florilor”, am obţinut câte o medalie”, a adăugat târgujianca.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here