Alina Crişan a petrecut vacanţa la Londra

478
alina crisanPlimbări prin ploaie, cumpărături pe Oxford Street, aşa a arătat vacanţa de cinci zile a Alinei Crişan la Londra. Cântăreaţa nu a fost însoţită de vreun iubit, preferând de această dată compania unei prietene. „Mi-am făcut cadou de Crăciun o vacanţă în Londra, unde m-am relaxat şi mi-am încărcat bateriile pentru noul an.

Timp de cinci zile am uitat de griji, probleme şi m-am plimbat de dimineaţă până seara pe străzile din Londra la braţ cu o bună prietenă”, povesteşte Alina Crişan.

Celebra roată, care oferă o panoramă superbă asupra întregului oraş, a fost prima oprire. Din păcate nu a putut să îşi cumpere un bilet pentru a ocupa un loc în London Eye pentru că nu a avut răbdarea de a sta la o coadă de un kilometru. Schimbarea gărzilor de la Buckingham Palace a aşteptat-o cu sufletul la gură. Deşi a stat câteva zeci de minute în ploaie şi frig, spectacolul oferit de garda casei regale a meritat toată „suferinţa”, după cum spune Alina. „Ne-am plimbat şi pe malul estic al Tamisei, unde se găseşte Observatorul Greenwich care marchează meridianul zero al lumii”, îşi aminteşte prezentatoarea emisiunii „Cântă dacă poţi”. Alina nu putea să rateze nici sesiunile de shopping, aşa încât aceasta a petrecut o zi întreagă pe Oxford Street, unde se găsesc cele mai cunoscute magazine de haine şi accesorii.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here