Alin Văcaru joacă fotbal cu fiul său

578
fam vacaruDirectorul Agenţiei pentru Prestaţii Sociale Gorj, Alin Văcaru, este foarte mândru că este tată de băiat. De aceea, chiar dacă fiul său este micuţ, el tot îl ia la o partidă de fotbal sau merg pe baltă, la pescuit. Director de câteva luni al Agenţiei pentru Prestaţii Sociale Gorj, Alin Văcaru este mulţumit de funcţie şi din cauza faptului că astfel nu este chiar atât de ocupat şi poate dedica mai mult timp familiei. Marea bucurie a vieţii sale, este Vlad Mihai, fiul său, care, în luna octombrie, va împlini trei anişori. Deoarece face totul pentru cel mic, directorul a ales să îşi petreacă zilele de concediu la mare, pentru ca băiatul să fie puţin „prins” de soare, ştiind că acesta ajută la întărirea oaselor. „Am fost în staţiunea Neptun pentru cinci zile şi a fost extrem de bine.

Nu am vrut să aud de muncă, ci doar să mă relaxez alături de soţie şi de Vlad”, ne-a declarat Alin Văcaru.

Soţii Văcaru s-au căsătorit în urmă cu cinci ani, pentru a intra în rând cu lumea, cei doi trăind o frumoasă poveste de dragoste încă din 1997.
„Aş fi vrut să fiu sever dar n-am prea reuşit”
Dacă atunci când a aflat că va fi tată, directorul APS Gorj îşi propusese că fie sever şi să nu-şi lase copilul să facă ce vrea, lucrurile s-au schimbat la apariţia micuţului. „Aş fi vrut să fiu sever dar n-am prea reuşit. I-am făcut toate voile, iar acum «mi se urcă în cap» câteodată”, a completat acesta.
În timpul din afara serviciului, Alin Văcaru se dedică atât fiului, cât şi activităţii politice. Vlăduţ este înnebunit după fotbal, de aceea tatăl său îl ia pe stadion pentru a schimba câteva pase, aşa, ca între băieţi. Iar când nu merg la fotbal, băieţii merg pe marginea bălţii, să prindă peşte. „Îi place la nebunie să st ea pe baltă”, a mai adăugat şeful APS Gorj.
Alin Văcaru îşi face timp să onoreze şi invitaţiile la petrecerile prietenilor, pe care nu le refuză niciodată, acompaniat fiind de frumoasa sa soţie. Iar cât părinţii sunt plecaţi, micuţul îşi face de cap cu bunicii.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here