Aida Surupăceanu, gravidă în 16 săptămâni

491

Vestea că soţia fostului deputat PSD, Mugurel Surupăceanu, ar fi gravidă a bucurat, imediat după Paşti, apropiaţii familiei, mai ales că Bianca Aida va aduce pe lume o fetiţă. Fiind gravidă acum în 16 săptămâni, Aida Surupăceanu a confirmat oficial sarcina, deşi iniţial s-a ferit, probabil din superstiţie, să spună că familia se va mai mări cu un membru, tare aşteptat de cei doi soţi şi de micuţul Călin.

Familia lui Mugurel Surupăceanu se va mări anul acesta cu încă un membru. De data aceasta, pe lângă micuţul Călin, soţii Surupăceanu vor avea şi o fetiţă, foarte dorită de cei trei. Aida Surupăceanu a anunţat fericitul eveniment pe un site de socializare după ce evenimentul a fost parţial dezvăluit aici de apropiaţii celor doi soţi. Dacă la începutul lunii, Aida Surupăceanu a preferat să mai ţină la secret sarcina, de data aceasta nu numai că nu a mai ascuns evenimentul ci şi-a publicat chiar şi o fotografie cu ea în care i se vede destul de bine burtica.
Soţia fostului deputat a fost intens felicitată de prieteni şi apropiaţi pentru fericitul eveniment şi a anunţat la rândul său că este va aduce pe lume o fetiţă, acum fiind însărcinată în 16 săptămâni.
Aida Surupăceanu a absolvit facultatea anul trecut, în timp ce soţul său a renunţat, de ceva vreme, la politică revenind la afaceri. Acesta căuta nu de mult să achiziţioneze un teren de casă la Turcineşti, loc în care fostul parlamentar ar fi intenţionat să îşi construiască un cămin pentru familia sa, în curând, de 4 membrii.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here