Adriana Bahmuţeanu nu neagă că i s-au făcut farmece

463
prigoana-bahmuteanuTragedia prin care a trecut Adriana Bahmuţeanu, al cărei copil a murit la numai câteva zile după ce s-a născut prematur, ar putea fi efectul magiei negre practicate de o persoană cu care aceasta s-a aflat în conflict în primăvara acestui an. Aceasta este teoria iniţiată de Dan Capatos şi care nu a fost negată în totalitate de Adriana.

În cadrul emisiunii “Un Show Păcătos”, soţia lui Prigoană a revenit, după o lungă pauză, pe sticlă, ca şi invitat, şi, la un moment dat realizatorul emisiunii a specificat că ştia cu mult timp înaintea problemelor de sănătate pe care le-a avut invitata lui, că o persoană “mai mult sau mai puţin cunoscută” ar fi declarat că îi va face farmece Adrianei după ce aceasta a apostrofat-o în mod public.

Dacă la început, Adriana a spus că nu crede în magie neagră, co-prezentatorul show-ului, Mircea N. Stoian, i-a amintit că în urmă cu cinci ani ea însăşi l-a sfătuit să se ducă la o biserică din Videle, pe care ea o frecventa, pentru a i se desface farmecele. În final, Adriana a declarat că nu exclude posibilitatea ca tragedia să fi survenit în urma unor farmece, însă a spus că are un duhovnic în care are mare încredere şi este pregătită să încerce din nou să aibă un copil.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here