Adrian Tudor, colecţionar de cravate şi butoni

411
adrian_tudorPesedistul Adrian Tudor este un colecţionar înrăit de cravate şi butoni, având în şifonierul de acasă zeci de astfel de accesorii, de toate formele, culorile şi cu diferite semnificaţii. Acesta se mândreşte cu colecţia deoarece se vrea un bărbat bine îmbrăcat, astfel că asortează de fiecare dată cămaşa de zi cu zi cu cravata şi butonii.
De asemenea, în timpul liber, pesedistul este pasionat de fotografie şi pescuit, ultimul hobby practicându-l alături de amici, pentru relaxare şi nu pentru pradă.

Totodată, el nici nu se poate mândri cu cantităţi importante de peşte, ci iubeşte ieşirea în natură, pe malul apei, păzind undiţa. Alături de toate aceste pasiuni, şi politica se regăseşte printre preferinţele sale.

Tudor a menţionat în profilul pe care îl are creat pe pagina de Netlog, o pagină unde îţi poţi regăsi cunoştinţele şi îţi poţi face prieteni noi, faptul că este romantic şi are un simţ al umorului bine dezvoltat. Tot din contul acestuia de pe Netlog, aflăm faptul că Adrian Tudor respinge vehement manelele, declarându-se „anti manele şi anti prostie”. Din păcate, activitatea politică şi familia i-au mâncat prea mult timp astfel că profilul său de pe internet a rămas incomplet, neavând în listă decât 4 prieteni, iar activitatea sa „internaută” fiind destul de slabă.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here