Adrian Enache, la partaj pentru un apartament

475
adrian enacheChiar dacă procesul de divorţ s-a finalizat de câteva luni, Adrian Enache a fost chemat din nou în faţa instanţei, alături de Corina. Împreună cu femeia alături de care a stat aproape 18 ani, cântăreţul urmează să semneze documentele prin care cedează fiicei lor, Diana, apartamentul dobândit în timpul căsniciei.

Nici Adrian Enache şi nici Corina, fosta sa soţie, nu s-au prezentat marţi în faţa magistraţilor Judecătoriei Sector 3, pentru a semna documentele de partaj.

În joc se află un apartament care urmează să fie trecut pe numele fiicei lor, Diana. Certată de judecătoare pentru lipsa părţilor, avocata foştilor soţi a spus că Adrian şi Corina au fost în imposibilitatea de a se prezenta la proces. Magistratul a fixat un nou termen de judecată pentru sfârşitul lunii martie când părţile au fost obligate să se prezinte în sala de judecată. Preşedinta completului a fost deranjată de energia afişată de Adrian Enache după pronunţarea divorţului. Atunci, cântăreţul a ieşit din sală ţopăind şi strigând în gura mare: „Sunt Michael Jackson, hi, hi”.
Selecţie realizată de Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here