Adjunctul de la ITM Gorj s-a relaxat la băile termale din Ungaria

475
ungariaVasile Râbu, director adjunct al Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj, tocmai ş-a întors din concediul de odihnă pe care l-a petrecut în oraşul Gyula din Ungaria. Astăzi s-a întors în ţară după o săptămână de zile de vacanţă. Adjunctul ITM Gorj a fost însoţit de familie şi de doi cumnaţi. Atracţia principală a orăşelului unde acesta a ales să-şi petreacă zilele de concediu a fost ştrandurile cu băi termale. Pe marginea şi în apa acestora, Râbu stătea cât era ziua de lungă, nedorindu-şi decât relaxare şi acumularea de putere de muncă pentru a reveni cu forţe noi la cârma instituţiei.

Seara, directorul adjunct prefera plimbările în oraş, deoarece, după spusele sale, aerul din zonă este foarte curat şi sănătos. Împreună cu familia a închiriat o pensiune, fiind mulţumit de preţurile atractive la cazare, dar şi de modurile de petrecere a timpului. „Mă bucur din plin de momentele de relaxare alături de familie”, ne-a declarat Râbu.
Mirarea acestuia a fost constituită de faptul că acolo a întâlnit mulţi români. Oraşul Gyula, situat în sudul Ungariei, la graniţa cu judeţul Arad, a devenit principala destinaţie de vacanţă sau de weekend a românilor. Zeci de terase îţi asigură confortul gastronomic şi-ţi potolesc setea, iar preţurile sunt mai mici decât în România. Pentru un gurmand, Gyula este un adevărat paradis al gusturilor, care începe cu celebrul gulaş şi se termină cu o specialitate a zonei, respectiv berea de vişine.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here