Adina Buzatu, stilistul preferat al bărbaţilor

496
adina buzatuLa invitaţia insistentă a regizorului Petre Nastase, Adina a acceptat să-i îmbrace pe cei doi prezentatori ai Revelionului TVR în ţinute Trends by Adina Buzatu exclusiv cusute manual, croite impecabil şi menite să-i pună în evidenţă pe amfitrionii Vlad Miriţă şi Aurelian Temisan. Nici vedetele Pro TV nu s-au lăsat mai prejos dorind ca 2010 să-i prindă îmbrăcaţi la patru ace, bineînţeles tot de la Trends by Adina Buzatu.

Exoticul Cabral şi carismaticul Pavel Bartos vor face un duo de excepţie atât ca eleganţă cât şi din punct de vedere profesional. Mult mai nou intrat în peisajul amfitrionilor tv dar deja foarte bine cotat, Marius Niţă de la Antena 1 şi-a dorit şi el să poarte în noaptea dintre ani tot haine de la Adina Buzatu.
Nu numai vedetele tv au ales să poarte Trends by Adina Buzatu în această perioadă a anului ci şi mulţi cântăreţi, unul dintre aceştia fiind chiar talentatul Marcel Pavel care a apelat la ajutorul Adinei Buzatu pentru cel mai recent videoclip filmat chiar în aceste zile, fiind încântat de felul în care stilista i-a schimbat look-ul.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here