Lucrările de reabilitare pentru PrimăriaTârgu-Jiu, reluate de aceeaşi firmă

491

Lucrările de reabilitare a sediului Primăriei Municipiului Târgu-Jiu au fost reluate începând de ieri. Valoarea de licitaţie a proiectului de continuare a renovării s-a situat la suma de 360.000 de lei.

Firma câştigătoare, în urma organizării licitaţiei de continuare a lucrărilor de renovare a sediului administraţiei publice locale de la Târgu-Jiu, a fost cea care s-a ocupat şi de prima parte a reabilitării, fiind de altfel şi singura înscrisă la licitaţie. “La Primăria Târgu-Jiu lucrările au fost reluate. S-a ţinut licitaţia pe restul de executat. Se lucrează deja la partea de exterior a primăriei, astfel încât în circa două luni să putem să ridicăm schela şi primăria să arate aşa cum trebuie. Valoarea de licitaţie este de circa 3,6 miliarde lei vechi. Aceeaşi firmă a câştigat, e singura care s-a prezentat, deci va avea continuitate. (…) S-a reziliat iniţial contractul pentru că au fost prevăzute anumite cantităţi de lucrări în vechea investiţie. În urma proiectului elaborat, au rezultat lucrările necesare, s-a trecut la partea de achiziţie prin licitaţie. Proiectul nou are toate avizele necesare. (…) Era executat circa 25-30%. În noul proiect sunt prinse lucrări inclusiv privind partea de soclu, de scări”, a declarat Marius Ionescu, directorul tehnic al Primăriei Municipiului Târgu-Jiu.
Primaria0Anul trecut, lucrările de reabilitare a Primăriei Târgu-Jiu au fost sistate în urma unei anchete. Poliţiştii au descoperit faptul că renovarea sediului administraţiei publice locale a fost începută fără a exista autorizaţiile necesare din partea Ministerului Culturii şi Cultelor. Contractul iniţial de reabilitare a avut o valoare de 290.000 de lei, iar licitaţia a fost câștigată de firma Duelmis Prest.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here